ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

24-Engine-Machine-CleanerΚαθαριστικό Κινητήρα - Ζαντών

Το Engine & Machine Cleaner είναι ένα ισχυρό αλλά ασφαλές οικολογικό απολιπαντικό του κινητήρα, ζαντών και εργαλείων. Διαλύει όλους τους τύπους λαδιών και λίπους από τα μεταλλικά, πλαστικά και ελαστικά μέρη της μηχανής χωρία να τα επηρεάζει. Απλά ψεκάστε, βουρτσίστε και ξεπλύνετε. Χρησιμοποιήστε το για καθαρισμό ευαίσθητων η ανοδιωμένων ζαντών. Εξαιρετικά αποδοτικό για καθαρισμό δύσκολης και κολλημένης βρωμιάς από το εξωτερικό των τροχόσπιτων.

Συσκευασία: 1Ltr

περισσότερα..ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

AutofreshΑΡΩΜΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

Το Autofresh είναι ένα νέου τύπου συμπυκνωμένο άρωμα εσωτερικών χώρων που εξουδετερώνει στιγμιαία όλες τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούνται από την υγρασία, το τσιγάρο, τα ζώα και την ρύπανση. Ψεκάζεται απευθείας επάνω σε όλες τις απορροφητικές επιφάνειες: ταπετσαρίες, μοκέτες, χαλιά, πατάκια, χωρίς να αφήνει λεκέδες. Κατάλληλο για οικιακή χρήση.

Συσκευασία: 500ml

περισσότερα..ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

vinyl rubber careΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ

Εκπληκτικής χρησιμότητας προϊόν που απλοποιεί τον καθαρισμό και την συντήρηση σε πολλές επιφάνειες, για άψογη εμφάνιση όλον τον χρόνο. Το Vinyl & Rubber Care φρεσκάρει και γυαλίζει το ταμπλό, PVC, βινύλιο, οροφές βινυλίου, πλαστικά και ελαστικά μέρη στο εσωερικό και εξωτερικό του αυτοκινήτου. Σχηματίζει μία σκληρή αλλά εύκαμπτη αντιστατική ασπίδα προστασίας -έως και 12 μήνες στα εσωτερικά πλαστικά- από υγρασία, σκόνη, οξείδωση, ξεθώριασμα. Γυαλίζει και προστατεύει όλον τον κινητήρα. Με άρωμα λεμόνι. Δεν περιέχει διαλύτες.

Συσκευασία: 100ml, 500ml

περισσότερα..ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΤΖΑΜΙΑ & ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

fast glassΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ

Το Fast Glass είναι ένα ευκολόχρηστο σούπερ καθαριστικό κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες.
Δεν περιέχει λειαντικά, σιλικόνη ή κερί και δεν αφήνει υπολλείματα.
Συνιστάται ειδικά για καθαρισμό ακρυλικών, perspex και πλαστικών παραθύρων, όπου τα κοινά καθαριστικά τα οποία περιέχουν λειαντικά, δημιουργούν ατέλειες με την συχνή χρήση.
Καθαρίζει την βαφή και τα πλαστικά από σκόνη, ρετσίνι, έντομα και κουτσουλιές όταν το άμεσο πλύσιμο δεν είναι εφικτό.

Συσκευασία: 500ml.

περισσότερα..ΤΖΑΜΙΑ & ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

bumper trim gelGEL ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Το Bumper Care είναι ένα ευκολόχρηστο Gel που καθαρίζει, προστατεύει όλα τα άβαφα εξωτερικά πλαστικά και ελαστικά.
Ανανεώνει την εμφάνιση τους και τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση.
Δημιουργεί μία ημιδιάφανη ανθεκτική ασπίδα προστασίας από την υγρασία, σκόνη και τις ακτίνες του ηλίου. Δεν επιτρέπει στο νερό να διαπεράσει τις επιφάνειες και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε κουκούλες Cabrio από βινύλιο.
Κατάλληλο για χρήση σε προφυλακτήρες, μάσκες, γρίλιες, σπόιλερ, αεροτομές, καθρέπτες, χερούλια, λασπωτήρες, πλαϊνά ελαστικών και βαμμένες ματ μεταλλικές επιφάνειες.

Συσκευασία: 100ml, 325ml

περισσότερα..ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΓΥΑΛΙΣΜΑ & ΚΕΡΩΜΑ

super resign polishΚΡΕΜΑ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ / ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ

Το θέμα της περιποίησης και συντήρησης της βαφής του αυτοκινήτου περιβάλλεται από μύθους και παρεξηγήσεις. Πολλά προϊόντα βασίζονται σε ασαφείς ισχυρισμούς και ξεπερασμένη τεχνολογία. Η Super Resin Polish δεν περιέχει επικίνδυνα λειαντικά αλλά έχει σχεδιασθεί ειδικά να αφαιρεί απαλά και χωρίς ζημιά στην βαφή όλες τις επικίνδυνες βρωμιές. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός καθαρισμού, γυαλίσματος και προστασίας βαφής. Πανεύκολη στην χρήση και ιδανική για όλους τους τύπους βαφής συμπεριλαμβανόμενων μεταλλικών, διπλής και υδατοδιαλυτών. Περιέχει ρητίνες και σκληρό κερί για υψηλή προστασία διαρκείας από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος. Κατάλληλη για όλους τους τύπους βαφής.

Συσκευασία: 100ml, 325ml, 500ml, 1Ltr.

περισσότερα..ΓΥΑΛΙΣΜΑ & ΚΕΡΩΜΑ

ΤΡΟΧΟΙ & ΛΑΣΤΙΧΑ

Instant Tyre DressingΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Τα λερωμένα και ξεθωριασμένα ελαστικά χαλούν την εικόνα ενός κατά τα άλλα άψογου αυτοκινήτου. Ενα γρήγορο ψέκασμα με το Instant Tyre Dressing είναι μόνο ότι χρειάζεται για να επιτύχετε την μεταμόρφωση των ελαστικών σε καινούργια, προστατεύοντάς τα από το ξεθώριασμα και την πρόωρη φθορά, ανανεώνοντας την συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Για φυσικό γυάλισμα, απλά ψεκάστε και αφήστε να στεγνώσει.
Για λιγότερο γυαλιστερό φινίρισμα, ψεκάστε και σκουπίστε ελαφρά πριν στεγνώσει.

Συσκευασία: 500ml.

περισσότερα..ΤΡΟΧΟΙ & ΛΑΣΤΙΧΑ

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

perfect polishing clothΠΑΝΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ

Ένα από τα μυστικά για να επιτύχετε ένα τέλειο γυάλισμα είναι να χρησιμοποιήσετε πανί γυαλίσματος με την σωστή ύφανση. Το Perfect Polishing Cloth είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πανάλαφρο, 100% βαμβακερό πανί χωρίς συνθετικά νήματα, που θα μπορούσαν να χαράξουν την βαφή, έχοντας ακριβώς την σωστή πυκνότητα ύφανσης και απορροφητικότητας που απαιτείται για ένα άψογο γυάλισμα. Το κουτί περιέχει 8 διπλά τεμ. (8 x 0.22m2) που πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται.

περισσότερα..ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ