Προστασια για το χειμωνα

Ο χειμώνας δεν είναι μόνο η σκληρότερη εποχή για τον οδηγό αλλά και η πιο δύσκολη για το αυτοκίνητο. Η SONAX δημιούργησε μια ολόκληρη σειρά προϊόντων για αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη εποχή του χρόνου: από αντιπαγωτικά κλειδαριάς έως αντιψυκτικά.
Η βελτιωμένη ασφάλεια λόγω του ταχύτατου καθαρισμού και της χαμηλότερης κατανάλωσης του καθαριστικού πρόσθετου και λόγω της καλύτερης απόδοσης καθαρισμού είναι ένα από τα ζητούμενα κατά την επιλογή καθαριστικού παρμπρίζ για το χειμώνα.

331241Κωδικός: 331241
Καθαριστικό πάγου.

Καθαρίζει το παρμπριζ και τα τζάμια του αυτοκινήτου σε δευτερόλεπτα.
Λειώνει και απομακρίνει τον πάγο. Αποκαθιστά την ορατότητα.

331541Κωδικός: 331541
Αποπαγωτικό λιπαντικό κλειδαριάς.

Ξεπαγώνει σε δευτερόλεπτα τις παγωμένες κλειδαριές και τις προστατεύει μακροχρόνια από πάγωμα.
Λιπαίνει και φροντίζει την κλειδαριά.

Περιεχόμενο:50ml

332100Κωδικός: 332100
Αντιψυκτικό και καθαριστικό παρμπρίζ συμπυκνωμένο 250ml.

Το πρόσθετο για το νερό καθαριστικό και προστατευτικό από το πάγωμα των υαλοκαθαριστήρων, καθαρίζει γρήγορα λάδια, κουτσουλιές, αλάτι, και άλλες τυπικές βρωμιές με ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Περισσότερα προϊόντα για Προστασια για το χειμωνα

Γυαλιστικα αμαξωματος

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι εκτεθειμένο σε μεγάλες καταπονήσεις. Οι ρύποι, τα πετραδάκια, ο παγετός, η βροχή και ο ήλιος ταλαιπωρούν το χρώμα και τα επιχρωμιωμένα διακοσμητικά.
Η SONAX έχει δημιουργήσει ειδικά προϊόντα για την αντιμετώπιση αυτών των καταστάσεων, όπως τα προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού χρώματος, όποια κι αν είναι η κατάσταση και ηλικία του.

296100Κωδικός: 296100
Γυαλιστικό και Κερί με χρώμα μαύρο.

Γυαλιστικό προϊόν με χρώμα από φυσικό κερί Carnauba για όλες τις απλές και μεταλλικές βαφές. Το χρώμα που περιέχει καλύπτει τις μικρές γρατσουνιές. δίνει αστραφτερή γυαλάδα και αναζωογονεί το χρώμα.

296200Κωδικός: 296200
Γυαλιστικό και Κερί με χρώμα μπλε.

296300Κωδικός: 296300
Γυαλιστικό και Κερί με χρώμα ασημί/γκρι.

Περισσότερα προϊόντα για Γυαλιστικα αμαξωματος

Πλαστικα μερη

Τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου σας απαιτούν προσεκτικό καθαρισμό και περιποίηση. Τα προϊόντα περιποίησης πλαστικών επιφανειών SONAX προσφέρουν ότι απαιτεί ο σύγχρονος χρήστης. Τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν τέλεια καθαρότητα, βαθιά λάμψη, φωτεινά, αστραφτερά χρώματα και διατηρούν την αξία του αυτοκινήτου. Αφήνουν επίσης ευχάριστα αρώματα.

305000Κωδικός: 305000
Κρέμα αφαίρεσης γρατζουνιάς από διάφανα πλαστικά.

Η αλοιφή για γρατζουνιές σε διάφανα πλαστικά, εξαφανίζει τις γρατζουνιές από πλαστικά παρμπρίζ σε γκαμπριολέτ, φανάρια, τζάμια από τροχόσπιτα και σκάφη.

Περιεχόμενο:75ml

341300Κωδικός: 341300
Γυαλιστικό Ταμπλώ Classic 400ml.

Καθαρίζει και περιποιείται τα πλαστικά μέρη του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Εμποδίζει την απόθεση σκόνης, έχει αντιστατικές ιδιότητες και περιποιείται το ταμπλώ. Προστατεύει από τον ήλιο.

Περιεχόμενο:400ml

342300Κωδικός: 342300
Γυαλιστικό ταμπλώ Βανίλια 400ml.

Καθαρίζει και περιποιείται τα πλαστικά μέρη του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Εμποδίζει τη απόθεση σκόνης, έχει αντιστατικές ιδιότητες και περιποιείται ακόμη και τις ξύλινες επενδύσεις.
Προσφέρει νέα λάμψη και φρεσκάρει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Προστατεύει τα συνθετικά υλικά από τις ρωγμές. Διαλυτικό μέσο χωρίς σιλικόνη, δεν φθείρει τα υλικά.

Περισσότερα προϊόντα για Πλαστικα μερη

Xtreme

Σειρά SONAX Xtreme για υψηλές απαιτήσεις.

201100Κωδικός: 201100
SONAX Xtreme Υγρό κερί.

Επαναστατικό ρευστό σκληρό κερί με βάση την νανοτεχνολογία για όλες τις νέες και γυαλισμένες λακαρισμένες επιφάνειες.

Περιεχόμενο:250ml

203241Κωδικός: 203241
Σετ καθαρισμού επίμονων λεκέδων.

Λιπαντικό καθαριστικό σπρέι και μαλακό σφουγγάρι για βαμμένες επιφάνειες και γυαλί. Αφαιρεί λεκέδες που δεν βγαίνουν με το απλό πλύσιμο.

206300Κωδικός: 206300
Καθαριστικό σπρέι Ταπετσαρίας και Αλκαντάρα.

Καθαρίζει βαθιά της ίνες των υφασμάτων και αποσύρει τις βρωμιές που μυρίζουν. Αφαιρεί τους λεκέδες χωρίς να αφήνει σημάδια.
Ισχυρό σε δύσκολες βρωμιές.

Περιεχόμενο:400ml

207100Κωδικός: 207100
SONAX Xtreme 2 Γυαλιστικό και Κερί NanoPro.

Στιλβωτικό προϊόν για τις νέες και ελαφρά ματ χρώμα με μακροχρόνια προστασία.

Περιεχόμενο:250ml

Περισσότερα προϊόντα για Xtreme